Η Ε.Ο.Ν. Αθηνών τιμά και φέτος τους Τρείς Ήρωες Αξιωματικούς των Ιμίων !

Η ελληνικότητα του Αιγαίου έχει σφραγιστεί, φρουρηθεί και κατακτηθεί με αστείρευτους ερυθρούς χειμάρρους αίματος από το κορμί των Ηρώων του Γένους μας που έπεσαν υπέρ Πατρίδος μη υπολογίζοντας το κόστος για τα εγκόσμια.

Όσοι έγιναν θυσία, για να παραμείνει το πέλαγος του Ομήρου γαλάζιο, στεφανώθηκαν τον αιώνιο κλάδο της δόξης. Είκοσι οκτώ χρόνια πριν, τέλη Ιανουαρίου 1996, κατά την κρίση των Ιμίων οι υποπλοίαρχοι Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης και ο αρχικελευστής Έκτωρ Γιαλοψός περιβλήθηκαν το κλέος της Αθανασίας βάφοντας στο χρώμα της αυταπάρνησης την λίμνη του Αιγαίου!

 

Με αποκλειστική ευθύνη της αμερικανόδουλης κυβερνήσεως Σημίτη, η οποία ήγειρε μείζον θέμα γκριζαρίσματος ζωνών του Αιγαίου και αμφισβητήσεως του νομικού καθεστώτος των νησιών μας και της εθνικής μας κυριαρχίας, ξεκίνησε από τότε μία ατέρμονη σειρά εκχωρήσεων προς το γειτονικό κράτος-συμμορία, οι οποίες ζημιώνουν κάθε μέρα τα συμφέροντα του Ελληνισμού όλο και περισσότερο.

Με τη συμπλήρωση φέτος 28 ετών από την πτώση των τριών γενναίων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού εν ώρα καθήκοντας για τα υψηλά ιδανικά του Έθνους μας, η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. με κλιμάκιο στελεχών της απέτισε σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 φόρο τιμής, όπως και χρόνο, στο άγαλμα του Παναγιώτη Βλαχάκου στον Πειραιά, κλίνοντας με σέβας και δέος γόνυ ευγνωμοσύνης έμπροσθεν της μορφής των Αθανάτων Ηρώων της Φυλής μας! 

Ωστόσο, η Ε.Ο.Ν. όπως πέρυσι έτσι και φέτος καταγγέλλει ρητά και κατηγορηματικά την προσπάθεια των κυβερνητικών στελεχών και δη του κόμματος της Νέας Διαβολοκρατίας να οικειοποιηθεί τη μνήμη των Ηρώων, μετατρέποντας μία εκδήλωση με Εθνικό χαρακτήρα σε ιδιωτική φιέστα υπουργών και βουλευτών της πολιτείας.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των τριών Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας δίδουμε όρκο για αδιάλειπτο Αγώνα υπέρ της προασπίσεως των Εθνικών Ιδανικών για τα οποία νυμφεύτηκαν τον θάνατο όσοι κόσμησαν με αλτρουϊσμό το Εικονοστάσι του Γένους!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο