Φιλανθρωπική Δράση της Ε.Ο.Ν. Αθηνών : Παραδίδει κιβώτια με ρούχα στον π. Σεραφείμ Δημητρίου

Στο πλαίσιο μιάς σειράς εντατικών και συστηματικών φιλανθρωπικών παρεμβάσεων της Ε.Ο.Ν. σ’ όλην την Ελλάδα με εθελοντική προσφορά συγκεντρωθέντων ρούχων, φαρμάκων, τροφίμων και γενικών ειδών πρώτης ανάγκης, μέλη του Συλλόγου μας επεσκέφθησαν σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 τον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνης στην Ηλιούπολη όπου υπεδέχθη το κλιμάκιο στελεχών μας, που πραγματοποίησε τη συνάντηση, με ιδιαίτερη θέρμη ο π. Σεραφείμ Δημητρίου.

Ο π. Σεραφείμ Δημητρίου στον οποίον παραδώσαμε δεκάδες κούτες με ιματισμό για ευάλωτες ελληνορθόδοξες οικογένειες και ο οποίος έχει δώσει θυσιαστικό αγώνα για ζητήματα Πίστεως και υπέρ της παραδοσιακής συγκροτήσεως της κοινωνίας, βγήκε μπροστά στην μάχη κατά του σχεδίου νόμου για την αναγνώριση του πολιτικού “γάμου” και της υιοθεσίας παιδιών από κιναίδους, υποστηρίζοντας την κοινή λογική, την φυσική τάξη των πραγμάτων και την διαχρονική θέση της Εκκλησίας.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Σεραφείμ με σπουδαίο ομολογιακό φρόνημα και με υψηλή αγωνιστική κουλτούρα έδωσε την ευχή του στο Κίνημά μας, την μονήν ακομμάτιστη και ανεξάρτητη Εθνικοπατριωτική οργάνωση, η οποία εκπέμπει στην ίδια συχνότητα μ’ εκείνον και πολεμεί ανιδιοτελώς, με μόνες πλάτες τον εθελοντισμό των παιδιών της και τη δύναμη του Παναγάθου Τριαδικού Θεού, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο