Έρχεται νέα παγκόσμια οικονομική κρίση – Μόνη λύση η Εθνική Οικονομία

Το κλείσιμο για μήνες των επιχειρήσεων που επέβαλαν οι κυβερνήσεις λόγω πανδημίας, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των δυτικών κρατών που ευνοούν τους μετόχους των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες έχουν την παραγωγική τους βάση στην Ασία και η ενεργειακή κρίση, οδηγούν τους Ευρωπαίους πολίτες αλλά και τους περισσοτέρους λαούς στον κόσμο στην οικονομική εξαθλίωση.

Στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες επιχειρήθηκε η πλήρης αποβιομηχανοποίηση της χώρας και η καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής. Αποκορύφωμα η τελευταία διακυβέρνηση της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας, η οποία ναι μεν έφερε κάποιες ξένες επενδύσεις, που όμως πέρα από κάποιες θέσεις εργασίας δεν προσφέρουν τίποτα στον ελληνικό λαό, αλλά η πολιτική της οδήγησε χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο κλείσιμο. Εδώ και χρόνια οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές διατυπώνουμε τις θέσεις μας για εθνική οικονομία, πρωτογενή παραγωγή, μειώσεις των φόρων, παρέμβαση του κράτους σε συνεργασία με Έλληνες επιχειρηματίες για τη δημιουργία καθαρών ελληνικών επιχειρήσεων παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου με σκοπό την οικονομική και ενεργειακή μας ανεξαρτησία από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Δυστυχώς, τις συνέπειες από την μετατροπή της Ελλάδος σε ένα κράτος παροχής υπηρεσιών από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ τις πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο