Ε.Ο.Ν. Θεσσαλονίκης στο συλλαλητήριο κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων

Το Εθνικό Κίνημα Νέων της Ε.Ο.Ν. πάντα πρωτοπόρο στους Αγώνες για την ελευθερία του λαού μας, τα εθνικά μας δίκαια και τις αξίες της παραδοσιακής χριστοκεντρικής κοινωνίας δεν έλειψε από καμμία μάχη, δεν ορρώδησε προ ουδενός κινδύνου εκ του συστήματος και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για πολιτικές φιλοδοξίες, όπως τα κόμματα που νέμονται, εκποιούν και εκμεταλλεύονται την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Δυναμική παράταξη της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. Θεσσαλονίκης με πολυπληθή σύναξη μελών και στελεχών εχθές Κυριακή 3/9/2023 στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και της ψηφιακής σκλαβιάς, η οποία προαλείφεται από την εξωνημένη στη βρυξελλιώτικη γραφειοκρατία κυβέρνηση της ΝΔ.

 

Ο καινός τύπος δημοσίου εγγράφου ταυτοποιήσεως με σύστημα μηχανικής αναγνωρίσεως και τεχνολογική υποδομή (μικροτσίπ) δεν αποσκοπεί απλώς στη φυσιογνωμική εξακρίβωση του πολίτου, όπως αδαώς υπολαμβάνει μία μεγάλη προπαγανδιζομένη μερίδα του λαού, αλλά στον ελέγχο των ευαισθήτων προσωπικών μας δεδομένων, τα οποία θα καταχωρούνται σε βάση στοιχείων, η οποία θα συνδεθεί με την ψηφιακή διακυβέρνηση, εκχωρώντας την αυθαίρετης διαστάσεως εξουσία στην πολιτεία και σε κάθε άγνωστο διαχειριστικό ταύτης της βάσεως κέντρο να ελέγχει την ιδιωτική μας ζωή.

Οι ατομικές ελευθερίες καταστρατηγούνται καταφώρως, ο Καταστατικός Χάρτης κονιορτοποιείται και η εθνική μας κυριαρχία εκμηδενίζεται από την δουλωτική αγκίστρωση της χώρας μας στο μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως των τοκογλύφων.

Αντεπίθεση και Εθνική Αντίσταση, λοιπόν, με την Ε.Ο.Ν., για να υπερασπιστούμε τις ζωές, τα θεμελιώδη δικαιώματα μας και την Πίστη μας στον Ιησού Χριστό από το διεφθαρμένο κατεστημένο της Νέας Τάξεως πραγμάτων, που επιχειρεί να εγκλείσει σε μία τεχνολογική ειρκτή συσσσώμους τους πολίτες, μετατρέποντάς σε άμορφες χειραγωγήσιμες μάζες προς εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων ολιγαρχών και μιάς σάπιας ελιτοκρατίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο