Ε.Ο.Ν. : «Πολέμα για Χριστό και Έθνος στην Παιδεία» – Παρέμβαση της Ε.Ο.Ν. σε Νίκαια-Κορυδαλλό

Το βδελυρό Υπουργείο Α-Παιδείας της δυσωνύμου Κεραμέως, διακεκριμένου μέλους τεκτονικών στοών, προωθεί συστηματικά, μεθοδικά και αδιάλειπτα εδώ και πλέον των τεσσάρων ετών τον με γεωμετρική πρόοδο αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα σχολεία της επικράτειας όλων των βαθμίδων.

Στόχος του η εκρίζωση του Έθνους από τη διδασκαλία της ιστορίας, η κατάργηση της καθημερινής χριστιανικής προσευχής, η τουρκοποίηση της συνειδήσεως των Ελληνόπουλων, η εμφύτευση αισχράς πολυπολιτισμικής προπαγάνδας στον νού των μικρών ηλικιών και η αφαίρεση κάθε εννοίας παραδοσιακών αξιών από τη συγκρότηση των επομένων γενεών.


Τα σχολικά μαθήματα, από το Δημοτικό μέχρι το Λύκειο, προσανατολισμένα στο όραμα της παγκοσμιοποίησης, της ισλαμικής επικράτησης και της ενοχοποίησης όποιου αποκλίνει από το διεθνιστικό αφήγημα των νεοταξίτικων  κυβερνήσεων ως “φασίστα”, “ναζιστή” και “ρατσιστή” έχουν καταλήξει οχήματα αναπαραγωγής του πιο δυσώδους πολιτισμικού μαρξισμού υπό την διεύθυνση των γενίτσαρων καθηγητών της Αριστεράς.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ, από ιδρύσεως της 04/2019, δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα μέσα στα ελληνικά σχολεία των χωριών, των πόλεων, της γειτονιάς μας και της πλατείας που μεγαλώσαμε, ώστε να διατηρήσουν το εθνικό τους χρώμα, να κρατήσουν την Ορθόδοξη ιδιοπροσωπία τους και να μην μετατραπούν σε κέντρα μυήσεως νεογραικύλων, που μισούν την γη που πατάνε, και γίνονται άλλοτε ακουσίως κι άλλοτε ενσυνειδήτως στρατιώτες του Εωσφόρου και της Νέας Εποχής.

Επανδρωμένα κλιμάκια του Συλλόγου μας, με πανό υπό το σύνθημα «ΠΟΛΕΜΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»,  φυλλάδια και έντυπο υλικό, πραγματοποίησαν σήμερα στοχευμένες παρεμβατικές δράσεις σε σχολικές μονάδες της Νίκαιας και του Κορυδαλλού, μεταδίδοντας το μήνυμα της συστράτευσης στον Εθνικό Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα, που θα ανήκει στους Έλληνες.

Ανθιστάμεθα σε κάθε πονηρό σχέδιο της ιδιότυπης φεουδαρχίας του Μητσοτάκη και των συν αυτώ αθεϊστών, η οποία επιχειρεί να καταπατήσει, παρακάμψει και αγνοήσει επιδεικτικά την ρητή και κατηγορηματική απόφαση του ΣτΕ για υποχρεωτικότητα του μαθήματος των Θρησκευτικών στους βεβαπτισμένους Χριστιανούς Ορθόδοξους και την αλλοίωση του σ’ ένα οικουμενιστικό θρησκειολογικό σεμινάριο κατ’ ουσίαν κατηχήσεως σε αιρέσεις και πανθρηκευτικές αντιλήψεις.


Η νεολαία δεν μπορεί να μένει άλλο απαθής μπροστά στις εξελίξεις. Οφείλει να αφήσει τα πληκτρολόγια, τα likes, τα εύκολα σχόλια από τον βελούδινο ασφαλή καναπέ του σπιτιού της και να πιάσει και πάλι τη Σημαία, να βγεί στον δρόμο, να κινητοποιηθεί, ήτοι να σηκωθεί και να πολεμήσει πραγματικά, αυθεντικά και θυσιαστικά για την Πίστη και την Πατρίδα πριν είναι πολύ αργά. Δικαιολογίες προς ανάπαυση, αποφυγή κινδύνων και τεμπελιά μαρτυρούν φοβίες εκκολαπτομένων μικροαστών. Ο Αγώνας δεν θα κερδιθεί από τα σαλόνια και τις καφετέριες.

Η Ε.Ο.Ν. με ό,τι πιο ποιοτικό, υγιές και ισορροπημένο ενυπάρχει στον Εθνικιστικό Χώρο, καλεί τους νέους και τις νέες σε συστράτευση, συμπόρευση και ουσιαστικό ενεργητικό αγώνα για τις Ιδέες μας.

Εγέρσου και Αγωνίσου !

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο