Ε.Ο.Ν. : Ούτε μία ψήφο σε βουλευτή που θα υπερψηφίσει ή θα απέχει από την ψηφοφορία για τον πολιτικό “γάμο ομοφυλοφίλων”

Όπως ανέφερε ορθά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ σε χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη, όποιος υπερψηφίζει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο – έκτρωμα θέτει τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας. Δεν γίνεται να δηλώνεις ότι είσαι μέλος μιας οποιασδήποτε θρησκευτικής κοινότητας ή ακόμη και μιας εταιρείας ή κάποιου οργανισμού και να αντιμάχεσαι τους κανόνες και τον αξιακό του κώδικα.

Η ομοφυλοφιλία είναι μια παρά φύσιν σεξουαλική πράξη η οποία εναντιώνεται στο Θέλημα του Θεού, στους κανόνες της Εκκλησίας, την φυσιολογία, την βιολογία και την οντολογία του ανθρωπίνου σώματος και στον υγιή ερωτισμό ο οποίος βιώνεται μόνο από ένα ζευγάρι ανδρός και γυναικός. Ο συγκεκριμένος νόμος που φέρνει η Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο νομιμοποιεί και θεσμοθετεί την συγκεκριμένη ανωμαλία, αλλά στοχεύει στην διαφήμιση σήμερα και επιβολή της αύριο στο κοινωνικό σύνολο. Ανατρέπεται το υγιές και φυσιολογικό μοντέλο της οικογένειας και προπαγανδίζεται στη νεολαία ένα νέο είδος διαστροφικής “οικογένειας”. Άφυλης, άοσμης, επικίνδυνης.

Οπότε, όσοι δηλώνουμε και νιώθουμε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και λογικοί άνθρωποι, πολιτικά και εκλογικά έχουμε μόνο μία επιλογή: Να μαυρίσουμε σε όλες τις επόμενες εκλογές όλους τους υποψήφιους και τα κόμματα των οποίων οι ηγεσίες θα ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΟΥΝ ή θα ΑΠΕΧΟΥΝ από την ψηφοφορία. Η αποχή δεν είναι πολιτική επιλογή, αλλά ένα ύπουλο “ΝΑΙ” το οποίο από τη μία επιτρέπει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου και από την άλλη κρατάει στο μαντρί τους “δεξιούς” που θα φάνε το σανό. Η κυβέρνηση θα περάσει το νομοσχέδιο με την στήριξη από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ενώ οι “δεξιάρες” (τρομάρα τους) θα συνεχίζουν έπειτα να στηρίζουν την κυβέρνηση. Όσο δέχεται ο ελληνικός λαός να τον δουλεύουν οι νεοδημοκράτες και οι αριστεροί της αντιπολίτευσης, τόσο αυτοί θα συνεχίζουν την αποδόμηση του ελληνικού Έθνους και των ταυτοτικών μας χαρακτηριστικών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο