Ε.Ο.Ν. και Κ. Βαθιώτης : Οι Σύγχρονες Τυραννίες μετά την Πανδημία

Οδεύοντας αργά αλλά σταθερά σε μία μετα-κορωναϊκή εποχή, η οποία σκιαγραφείται, ως διαδίδεται από τα μέσα μαζικής αποχαυνώσεως, από νέες τεχνητές συστημικές απειλές αφορώσες στην υποτιθεμένη κλιματική αλλαγή, την άνοδο της ακροδεξιάς, την εμφάνιση νέων ανίκητων ιώσεων, την ενεργειακή κρίση και μιά σειρά κατασκευασμένων αφηγημάτων της διεθνικιστικής ελίτ, οι σπανίζουσες φωνές της κοινής λογικής απόλλυνται μέσα στον ορυμαγδό της παγκοσμιοποιητικής προπαγάνδας.

Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στο ΔΠΘ Κωνσταντίνος Βαθιώτης, τον οποίον ο Σύλλογος μας, η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ, έσπευσε πρώτος εξ όλων να στηρίξει έμπρακτα, παραμένει από τους ελαχίστους ακτινοβολούντες φωταγωγούς αληθείας μέσα στο έρεβος του φρικώδους νεοεποχιτισμού. Αρνούμενος την χαμερπή συνηγορία στην καταδυνάστευση των Ελλήνων πολιτών από το απολυταρχικό καθεστώς του Μητσοτάκη και των μασονικών στοών παρητήθη με σθένος, τιμή και αξιοπρέπεια από την ακαδημαϊκή του έδρα, επιλέγοντας τον δύσβατο, κρημνώδη και ακανθώδη δρόμο της πνευματικής αντιστάσεως, αναδεικνυόμενος σε ταγό και αφυπνιστή του χειμαζομένου από την εγχώρια κυνοβολευτική αγυρτεία ελληνικού λαού.

Όπως επισημαίνει σε κάθε του ευκαιρία, η επόμενη ημέρα της οριστικής παρόδου του ιού της Κίνας θα φέρει ως κληρονομιά από την προϊούσα περίοδο των υγειονομικών εγκλεισμών τις σκληρές ολοκληρωτικές διακυβερνήσεις σ’ όλον τον Δυτικό κόσμο, υποχρεωτικές ηλεκτρονικές ταυτοποιήσεις, επιβεβλημένες τεχνολογικές επιτηρήσεις και οργανωμένες περιστολές σε ατομικές ελευθερίες και θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα, εξοπλίζοντας με αδιαμφισβήτητες υπερεξουσίες ένα αήττητο Κράτος απόλυτα ελεγχόμενο από την παγκόσμια ελιτοκρατία. Η ατζέντα της Νέας Τάξης, η οποία ήδη εφαρμόζεται, όχι μόνο θα ισοπεδώσει κάθε έννοια εθνικής και χριστιανικής ταυτότητος, μεταλλάσοντας τους λαούς σε μία άχρωμη πολτοποιημένη μάζα αριθμικών συνόλων, αλλά πρωτίστως θα κατακρεουργήσει κάθε ίχνος ελεύθερης σκέψης και έκφρασης, ακυρώνοντας την ίδια την σύλληψη της ανεξάρτητης ανθρώπινης προσωπικότητος.

Το εωσφορικώς διαπλασσόμενο μέλλον, το οποίο προοιωνίζεται ζοφερώς για τις ανθρώπινες κοινωνίες, είναι ήδη τμήμα της βιωσαμένης καθημερινότητος. Η οργάνωση σε συνειδητές εν Χριστώ κοινότητες αντεπιθέσεως παρουσιάζεται ως μονόδρομος προς διαφύλαξη της ποιότητος ζωής και της Ελευθερίας, οι οποίες κινδυνεύουν από την νέα δαιμονική Αυγή των αποκρυφιστικών δυνάμεων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο