Η Ε.Ο.Ν. δίπλα στο ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ : Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τις παράνομες προσαγωγές συναγωνιστών! Ο Δικηγόρος του Συλλόγου μας παρών στη ΓΑΔΑ !

Για την εκ του συστάδην διεκδίκηση των αξιώσεών του ήλθε στην Πατρίδα μας ο Ερντογάν την σημερινή ημέρα με το κράτος του Ελλαδιστάν να οργανώνει ολόκληρη επιχείρηση για την προστασία του με χιλιάδες αστυνομικούς και λοιπούς υπαλλήλους των σωμάτων ασφαλείας να αναλαμβάνουν δράση ήδη από την χθεσινήν ημέρα, κλείνοντας δε το Κέντρον των Αθηνών με δρακόντια μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτής της δουλικής και υποτακτικής στάσεως της οποίας κορωνίδα αποτελεί η υποτιμητική προσκύνηση του εν λόγω ανεπιθυμήτου σουλτάνου από τον ΥΠΕΞ Γεραπετρίτη, οι προαναφερθείσες δυνάμεις ασφαλείας προσάγουν παρανόμως και αντιθεσμικώς Κυπρίους φοιτητές, εντελώς απρόκλητα, αδικαιολόγητα και άνευ αποχρώντος κινδύνου για την δημόσια ασφάλεια.

Έλληνοκύπριοι σπουδαστές διαδήλωσαν προ ολίγων ωρών έξω από την πρεσβεία του κράτους – συμμορίας με την χρήσιν πανό και φωνάζοντας συνθήματα δηλώνοντας το αληθές και αυτονόητον. Την στιγμήν που στην μαρτυρικήν Ελληνικήν μας Κύπρον οι κατοχικές δυνάμεις προβαίνουν σε νέα προβακάτσια στην <<Πράσινη Γραμμή>> προκαλώντας την Εθνική Φρουρά και απειλώντας τον Ελληνισμό με νέον Αττίλα, την στιγμήν που στην Ελληνικήν μας Θράκην και το Ελληνικό Αρχιπέλαγος του Αιγαίου οι προκλήσεις συνεχίζονται αμείωτες με πιο ύπουλον και κεκαλυμμένον τρόπον, το κράτος των Μητσοτακέων συλλαμβάνει τους Έλληνες Ορθόδοξους αδελφούς μας δείχνοντας ξεκάθαρα τον προσανατολισμόν και τους <<συμμάχους>> του.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ  καταδικάζουμε το αίσχος της υποταγής στους Οθωμανούς και τις παράνομες προσαγωγές εις βάρος των Ελλήνων Ορθόδοξων Εθνικιστών, ενώ ο Δικηγόρος Αθηνών του Συλλόγου μας Πέτρος Ι. Νικολού παρενέβη στην ΓΑΔΑ προς υπεράσπιση των 27 Κυπρίων φοιτητών του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ.

Σε πείσμα όλων ο αγών υπέρ Πίστεως και Πατρίδος θα συνεχίζεται μέχρι κόντρα στους άσχημους οιωνούς και τα προβλήματα που ο εχθρός με τους υπαλληλίσκους του θα προκαλούν στο Έθνος μας!

ΚΥΠΡΟΣ – ΘΡΑΚΗ – ΑΙΓΑΙΟΝ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΝΙΑΙΟΝ !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο