Ε.Ο.Ν. : «Δεν ήταν το Κλίμα. Ήταν Εμπρησμός, τα κέρδη τους και ο διεθνισμός!»

Γυναίκες και άνδρες της Ε.Ο.Ν. Θεσσαλονίκης σε ακτιβιστική παρέμβαση κατά της κλιματικής απάτης και της προαγωγής των σχεδίων της ΕΕ, του κατ’εξοχήν διεθνιστικού οργανισμού, για Πράσινη μετάβαση άνευ πρασίνου μέσα από τα οποία υποκινούνται εμπρηστικές επιχειρήσεις, οι οποίες σκοπό έχουν να πλήξουν την φύση της Πατρίδος μας με αποτέφρωση χιλιάδων χιλιομέτρων δασικών εκτάσεων, ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφερόντα των μεγαλοεργολάβων.

Η επιδίωξη των διαπλεκομένων με τη βρυξελλιώτικη γρφειοκρατία μεγαλοεπιχειρηματιών και ομίλων για την μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους διέρχεται μέσα από την προπαγάνδα υπέρ του μυθεύματος της κλιματικής αλλαγής, προκειμένου ο λαός μας να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τα μεγάλα ξένα οικονομικά συμφέροντα, τα οποία θα ανθίσουν επί της καμένης πατρώας μας γής με φαραωνικές αιολικές εγκαταστάσεις και σχέδια άμεσα συνδεδεμένα με την Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Η Εθνική Αντίσταση απέναντι στα υπερκέρδη είναι χρέος μας απέναντι στις επόμενες γενεές, την ίδια τη νεολαία, στην οποία θα ανήκει δικαιωματικά στο εγγύς μέλλον αυτή η Πατρίδα !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο