Ε.Ο.Ν. : Ανάξιοι οι τουρκοπροσκυνημένοι πολιτικοί, ΟΧΙ ο Αρχιστράτηγος Γρίβας

Η συμπλεγματική απόφαση της Κυπριακής Βουλής να ασελγήσει, ανοσιουργήσει και ασχημονήσει για πολλοστή φορά σε βάρος της φυσιογνωμίας της βαθυσκίου δρυός του Γένους μας, του Αρχηγού Διγενή, υπερψηφίζοντας πρόταση των ομοσπονδιακών τουρκοπροσκυνημένων του κόμματος ΑΚΕΛ, προοιωνίζει την οσονούπω ακολουθία μιάς σειράς βεβαίων επιγενομένων δυσφημίσεων καθ’ όλων των ηρώων του Κυπριακού Ελληνισμού. Η προς αναμονή οργανωμένη προπαγανδιστική εκστρατεία βεβηλώσεως της μνήμης των μαχητών για την Ένωση της Κύπρου δεν θα αποτελέσει πάρα μία διάδοχη κατάσταση της ήδη επί δεκαετίες υφισταμένης επιχειρήσεως χυδαίας προσβολής όλων εκείνων των ευκλεώς αγωνισαμένων υπέρ της ελληνικότητος της Μεγαλονήσου χάριν στην ολοκληρωτική θυσία και την άδολη γενναιότητα των οποίων οι νεοραγιάδες του ελλαδιστάν αναπνέουν σήμερα τον πολυτελή αέρα της ελευθερίας.

Ανάξιοι ουχί μόνον της Πατρίδος, αλλά οιουδήποτε δικαιώματος βιοτής δεν είναι ο Αρχιστράτηγος Γεώργιος Γρίβας, ο οποίος κατεδαπανήθη για το Έθνος και την συνέχεια του Ελληνισμού, αλλά κάθε μιαρός γραικύλος, κατ’ όνομα μόνο Έλλην, ο οποίος απεργάζεται ανενδοιάστως και δη υπερηφάνως την άνευ όρων κυνική παράδοση της Κύπρου στις αδηφάγες ορέξεις του Αγαρηνού με προειλημμένες συμφωνίες διζωνικών κοινοτήτων, ισοδυναμούσες με ουσιαστική τουρκοποίηση των ημετέρων πατρώων εστιών.

Η Ε.Ο.Ν. ως αντιομοσπονδιακή και εν πάσι αντιμακαριακή πολιτική συλλογικότητα πιέσεως, ακτιβισμού και παρεμβάσεως, έχοντας εγκαινιάσει μία στέρεα, βαθεία και ειλικρινή σχέση συνεργασίας με ενωτικούς φορείς της κυπριακής νεολαίας θα συμμετάσχει σ’ όλες τις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του ιστορικού διαμετρήματος του Γέρου μας στη συνείδηση των νέων και την εν γένει αντίσταση στα σχέδια των δημαγωγών κυβερνώντων, να εκχωρήσει παντί τρόπω εθνική κυριαρχία. Ο πιο μεγάλος Αγώνας μας έγκειται στη διάσωση των Ελληνόπουλων από την μαύρη προπαγάνδα των εξωνημένων κατόχων της εξουσίων, οι οποίες επιδιώκουν να εκριζώσουν μέσα μας το ένστικτο της εθνικής ολοκληρώσεως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο