Έλληνες ετοιμαστείτε…Ήρθε ο Androgynous !

Γράφει ο π. Διονύσιος Κατσούλης, ιερεύς στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Νέας Σμύρνης 

 

Εδώ και μία δεκαετία παρατηρούμε στην Ελλάδα μια οργανωμένη προσπάθεια να κυριαρχήσει η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας. Οργανώνονται gay pride, προβάλλεται η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ ασταμάτητα στα ΜΜΕ, ψηφίζονται νόμοι από τις κυβερνήσεις (πολιτικός γάμος, υιοθεσία παιδιών) και επιχειρείται και η διείσδυση του θέματος και στα σχολεία, ώστε τα παιδιά μας να «αποβάλουν τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος». Τί κρύβεται πίσω από αυτό το οργανωμένο σχέδιο;

Η καμπαλιστική θεωρία του Αdam Κadmon! Με βάση την Καμπαλάχ (קַבָּלָה Qabalah, εβραϊκός αποκρυφισμός) ο αρχετυπικός άνθρωπος, δηλαδή ο πρώτος άνθρωπος στην Γη, τον οποίο οι καμπαλιστές ονομάζουν Αdam Κadmon, ήταν άνδρας και γυναίκα μαζί (αρρενόθηλυς, androgynous ή Rebis στην ερμητική μαγεία)! Μετά αλλοιώθηκε και ξέπεσε ο αρχικός αυτός άνθρωπος και δημιουργήθηκαν τα δύο διαφορετικά φύλα. Οι καμπαλιστές πιστεύουν ότι, για να επανέλθει ο άνθρωπος στο αρχικό του μεγαλείο, πρέπει να γίνουμε ξανά ανδρόγυνοι, ο άνδρας να είναι και γυναίκα, όπως και η γυναίκα να είναι και άνδρας. Με την ένωση των δύο φύλων θα επιστρέψουμε στον παράδεισο, θα φτάσουμε στην μεσσιανική εποχή.

Αυτή η παρανοϊκή θρησκευτική θεωρία είναι η αιτία που εδώ και χρόνια επιχειρείται ο έπαινος και η προβολή της ομοφυλοφιλίας. Οι καμπαλιστές έχουν για αρχηγούς κάποιες οικογένειες πανίσχυρων τραπεζιτών και επιχειρηματιών (George Soros, Klaus Schwab), οι οποίοι χρηματοδοτούν (ή εκβιάζουν) ακόμη και κυβερνήσεις, για να επιβάλλουν τα καμπαλιστικά πιστεύω τους. Όνειρο των καμπαλιστών είναι να καταργήσουν τα φύλα και οι κυβερνήτες μας (ανεξαρτήτως κομμάτων) θα εφαρμόσουν τις εντολές αυτών των τυράννων.

Για ποιο λόγο, όμως, εμείς οι Χριστιανοί να υποκύπτουμε στην δαιμονική καμπαλιστική πίστη; Ο Θεός έχει φανερώσει το θέλημά Του, ήδη από την Παλαιά Διαθήκη (Γένεσις 19,5 και Λευιτικόν 18,22), ότι δεν αποδέχεται την σαρκική επαφή μεταξύ ατόμων ίδιου φύλου, είναι βαριά αμαρτία. Εδώ, ασφαλώς, είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε ότι αγαπάμε τον άνθρωπο, αλλά μισούμε την αμαρτία. Και οι Χριστιανοί έχουν καθήκον να μάχονται την αμαρτία, ώστε να επικρατήσει το θέλημα του Χριστού στην κοινωνία, όχι του Πονηρού. Ωστόσο, αν σιωπήσουμε, σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε το δικαίωμα να είμαστε μόνο άνδρες ή μόνο γυναίκες.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο