Γράφει ο Διονύσιος Σ. Δραγώνας, Φοιτητής Νομικής NUP, Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ
Λογικό επακόλουθο της σήψεως και του εκφυλισμού είναι η προσπάθεια των ανθρώπων της showbiz δήθεν να εμφυσήσουν στη νεολαία έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, που δεν ερείδεται σε όλα όσα διδαχθήκαμε στο σχολείο, αλλά σε ζοφερές αξίες γεννημένες στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η πρώην νικήτρια της Eurovision και γνωστή τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής σε τηλεοπτικό σταθμό: «Από μικρό παιδί είχα gay φίλο, ήμασταν 12 – 13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες. Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου.»
Η παραπάνω δήλωσή της κάνει αισθητή την αμάθειά της πάνω στο αντικείμενο της βιολογίας, ακόμη όμως και της θεολογίας. Αμφότερες οι επιστήμες έχουν αποδεχτεί επιστημονικώς την ύπαρξη μονάχα δύο φύλων, άλλωστε εάν αυτά ήταν περισσότερα, τότε δεν θα ομιλούσαμε μονάχα για τον Αδάμ και την Εύα στη Παλαιά Διαθήκη, αλλά για ακόμη 70 άτομα ώστε να εκπροσωπούνταν με αυτόν τον τρόπο και τα 72 φύλα, που υπάρχουν στο νου των διεστραμμένων. Όχι όμως μόνο στη δική μας θρησκεία αλλά σε συλλήβδην τις θρησκείες τα ιερά κείμενα κάνουν λόγο για ύπαρξη μονάχα δύο φύλων. Ακόμη, όμως, κι αν μία θρησκεία παρέκκλινε από αυτόν τον κανόνα δεν θα ηδύνατο να στραφεί κατά της βιολογίας, ήτοι των νόμων της φύσεως, οι οποίοι είναι μόνιμοι και δεν επιδέχονται αλλαγής όσο κι αν η ιατρική επιστήμη αναπτυχθεί ή τα ψηφίσματα των Βουλών ανά την οικουμένη αποφασίσουν άλλως.
Κι αφού δυνάμει της Παπαρίζου τα παιδιά γεννώνται άφυλα, τότε οφείλει να στραφεί και κατά των γυναικολόγων, οι οποίοι στο σύνολό τους ενημερώνουν τους γονείς του κυοφορούμενου για το φύλο του πριν καν αυτό γεννηθεί. Ωσαύτως, θα πρέπει να στραφεί κατά των διαιτολόγων που για να κρίνουν το σώμα ενός καταλήγουν σε μία άποψη η οποία βασίζεται και στο φύλο του πελάτη τους. Η Έλενα να στραφεί και κατά των ιερέων που εμποδίζουν τα κορίτσια να εισέλθουν στο ιερό, δίχως αυτός να ρωτήσει για το φύλο τους, κρίνοντας αυτές από την εξωτερική τους εμφάνιση. Η τραγουδίστρια που φέρει άποψη για ακραιφνώς βιολογικά ζητήματα θα πρέπει να κατηγορήσει επιπρόσθετα τους ιστορικούς ερευνητές, οι οποίοι κάνουν ανασκαφές και μόλις βρουν οστά επιδιώκουν να βρουν το φύλο τους καταλήγοντας πάντοτε στα εξής δύο φύλα: ανήρ και γυνή, ενώ θα έπρεπε να δηλώνουν άγνοια γιατί μπορεί να ήταν τρανσέξουαλ ή ακόμη και απροσδιόριστο, που δεν κατάφερε σε μία ολόκληρη ζωή να αποφασίσει τι φύλο είναι. Πράγματι, πολύ δύσκολο! Η Έλενα στα 13 της δεν γνώριζε και η ίδια εάν είναι ομοφυλόφιλη ή κανονική. Εάν δηλαδή είναι με τη φύση ή κατά αυτής!
Ευτυχώς όμως η Παπαρίζου δεν διδάσκει βιολογία στα σχολεία! Αγαθή τη τύχη, είναι μία καλλονή η οποία επιδιώκει μέσω αβάσιμων στοιχείων να πλασάρει μία βάρβαρη ατζέντα. Το κοινό της, εμφανώς ζώντας στο δικό του πλανήτη, την αβαντάρει και δη επιδιώκει μέσω διαδηλώσεων να αποκτήσουν τα υπόλοιπα 70 φύλα αναγνώριση από τη κοινωνία και επιπρόσθετα να έχουν ίσα δικαιώματα με όλους ημάς, τουτέστιν τους απολύτως κανονικούς. Ο συρφετός που την ακολουθεί όμως δεν πρόκειται να καλέσει κάποιον βιολόγο ή κάθε άλλο επιστήμονα που φέρει άλλη άποψη, ώστε να διαπιστώσουμε εν τέλει πόσα είναι αυτά τα φύλα και εάν λοιπόν τα παιδιά γεννώνται άφυλα.
Τελειώνοντας, ως ασύμβατοι προς τη μοντέρνα ατζέντα των κάθε λογής άσχετων πάνω σε ζητήματα, που έχουν κριθεί εδώ και χιλιετίες, οφείλουμε να δίνουμε απαντήσεις, όπως και πράττουμε. Δίχως αμφιβολία, αποκούμπι για εμάς δεν θα εμφανισθεί η τηλεόραση, που θα προβάλει και την άποψή μας, αλλά η επιστήμη την οποία υπηρετούμε, καθότι πιστεύουμε εις αυτήν, όπως και στον Θεό μας, που αυτός αποφάσισε πόσα θα είναι τα φύλα. Πάντως, ας μην αναμένουμε αλλαγές πάνω στα «κριτήρια» που θέτει η Eurovision, ώστε να κερδίσει κάποιος ή στο αν κάποιοι θα πάψουν το τοποθετούν στο προσωπικό τους λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα «αυτό», αντί για «αυτός» ή «αυτή».