Αριστερά: Διεθνισμός, λοατκι, διαστρέβλωση της λογικής στο όνομα του κοσμοπολιτισμού

Είναι γεγονός ότι διαχρονικά η ατζέντα της αριστεράς με την ελλειπή παιδεία και μάθηση προωθεί την μισαλλοδοξία και ενίοτε τον φεμινισμό με το προσωπείο της γυναικείας χειραφέτησης και του αλτρουϊσμού χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, λόγω μη ευφόρου περιβάλλοντος, μιας πιο ειλικρινής και πειθαρχημένης ελληνικής κοινωνίας.

Πλέον όμως, η κατάσταση που βιώνει η κοινωνία αποτυπώνει την πλήρη ενσωμάτωση αυτής της ιδιόρρυθμης ιδεολογίας στην καθημερινότητα μας . Αντίκτυπο αυτής, η κατάλυση του υψίστου ιδανικού, αυτού της οικογένειας. Στο όνομα μιας “προοδευτικής” κοινωνίας που πάσχει από υπογεννητικότητα, ανεργία, έλλειψη προτύπων, το φίδι της αριστεράς κατάφερε να φωλιάσει στην συνείδηση των νέων και να καταργήσει ό,τι τους γαλούχησε με τις ιδέες και τα ιδανικά μας.

Η αριστερά πασχίζει να αιτιολογήσει τις ανήθικες πράξεις της μέσω μακροσκελών αβάσιμων θεωριών, όμως ακόμα δυσκολεύεται να μας απαντήσει επί της ουσίας σε απλές ερωτήσεις, όπως αν υφίσταται βιολογική οικογένεια χωρίς πατέρα και μητέρα, πραγματικό κράτος χωρίς έθνος, ανιδιοτελής αγάπη χωρίς τον Χριστό. Όλα αυτά δεν είναι κοσμοπολιτισμός, δεν είναι εξέλιξη, είναι η καταπάτηση ιδιοκτησίας της μεγαλύτερης μερίδας των πολιτών της κοινωνίας μας, καθώς η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι ιδιόκτητα αγαθά που κερδήθηκαν με τους αγώνες των προγόνων μας και αυτή η αλλοίωση της φυσιολογικότητας τους προσβάλλει.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο